Wij zijn een groep mensen die oprecht zoeken naar antwoorden, en God willen leren kennen zoals Hij is. Daarbij hebben we het lef om buiten de kaders te onderzoeken. Dit is soms best spannend, vaak wel heel leuk en leerzaam. Zo komen we heel wat heilige huisjes tegen en zijn wij steeds beter gaan snappen waarom zoveel mensen afhaken op religie.

Wij wilden weten wat het verschil zou kunnen zijn tussen mensen die positief in het leven staan, humaan, mensgericht en mensen die Jezus volgen. De meerwaarde van het geloof, waar zit dat in? Een goed gevoel, gevoel van vrede…dat is mooi, maar niet onderscheidend genoeg. Hoe maken we dan een verschil?

We zijn gaan zoeken en ontdekken. We willen ons geloof verder laten reiken dan ons denken, zonder ons denken tegen te spreken. We merkten dat we steeds vaker konden zeggen: Yay God! Hij is mooier dan we ooit voor mogelijk hadden gehouden. Ook hebben wij opnieuw ontdekt hoe wij praktisch met de Heilige Geest kunnen samenwerken.
De studies die je vindt op deze site zijn deel van die zoektocht. Er zitten allerlei onderwerpen tussen zoals: oordeel, geweld, genezing, hoe werkt liefde, Job, hoe lees je de Bijbel, Openbaring, Hebreeën, waarom (geen) offers, etc.

Hoewel de studies die we op onze website beschikbaar hebben gemaakt heel behulpzaam kunnen zijn, vinden we echte ontmoetingen toch het mooist. Daarom komen we graag op uitnodiging langs voor een studie, preek of Q&A. Dat mag voor een grote groep, maar wees ook vrijmoedig als het voor een kleine, informele setting is, zoals vriendengroep, bijbelkring of huisgemeente. Dat geeft vaak nog meer ruimte aan ieders persoonlijke zoektocht. We gaan graag in op het specifieke onderwerp waar jullie meer over willen weten, en staan er natuurlijk voor dat elke vraag gesteld mag worden.